Brendovi

Swisslion - Takovo

Swisslion je multinacionalna kompanija iz Republike Srbije koja se bavi proizvodnjom širokog spektra kvalitetnih i zdravih prehrambenih proizvoda, koji uključuju vrhunske Euro proizvode poput Eurokrema, Eurovafla itd. Partnerstvo započelo 2003. godine.

Kraš

Kraš je proizvođač vrhunskih čokoladnih kakao proizvoda, keksa i vafla , te bombonskih proizvoda iz Republike Hrvatske, poznat po izvanrednim brendovima poput Domaćice, Bajadere, Dorine, Kraš Expressa itd. Partneri od 1993. godine.

Mokate

Mokate je proizvođač toplih napitaka i instant prehrambenih proizvoda podrijetlom iz Poljske, poznat po vrhunskoj instant kavi i kvalitelnim Loyd čajevima. Partneri od 2007. godina.

M.I. Goranović

Mesna industrija Goranović je proizvođač vrhunskih finalnih proizvoda od mesa iz Nikšića, Crna Gora. Partneri od 2015. godine.

Harmony

Harmony je proizvođač papirne konfekcije i higijeskih proizvoda podrijetlom iz Slovačke. Partneri od 2014. godine.

Šafram

Šafram je proizvođač širokog spektra kvalitetnih začina iz Republike Hrvatske. Partneri od 2010. godine.

Blago bisernog ostrva

Blago bisernog ostrva je proizvođač konditorskih proizvoda iz Republike Srbije. Partneri od 2012. godine.

Spitz

Spitz je proizvođač prehrane i pića premium kvalitete podrijetlom iz Austrije, sa kontinentalno poznatim proizvodima poput Spitz Ketchupa i Goal sokića. Partneri od 2013. godine.

Bayernland

Bayernland je proizvođač kvalitetnih mliječnih proizvoda podrijetlom iz Njemačke, osobito poznat po odličnim sirevima poput Bayreuth Tilsiter, Edamer i Gauda. Partneri od 2010. godine.

Pasta Ricco

Pasta Ricco je proizvođač širokog spektra tjestenine koje su proizvedene u Mutlu tvornicama u Turskoj. Partneri od 2010. godine.

Monte Snack

Monte Snack slatki dječji desertni proizvod, pod-brend Montea od Zotta, podrijetlom iz Njemačke. Partneri od 2014. godine.

Flammat

Flammat je proizvođač kocke za potpalu podrijetlom iz Njemačke Partneri od 2006. godine.

Milupa

APTAMIL Pronutra su zamjenske mliječne formule za prehranu dojenčadi. Partneri od 2016. godine.

Lumax

Lumax je robna marka za neprehranu u vlasništvu Lukas TP Nakić d.o.o. koja je registrirana od 2011. godine.

Trenutni asortiman sadrži kuhinjske ubruse za profesionalnu uporabu i kocke za potpalu, a u planu je daljnje proširenje asortimana.

Panona

Od 2017. smo partneri s Mitsides Point iz republike Srbije, čiji brend Panona plasiramo na BiH tržište. Proizvođač širokog spektra tjestenina i brašna.

BosnianEnglish