Brendovi

Trend

Trend je trgovačka robna marka u vlasništvu Lukas TP Nakić d.o.o. registrirana 2011. godine.

Trend nudi širok asortiman kvalitetnih prehrambenih proizvoda po pristupačnim cijenama, niže pozicioniranim od vodećih domaćih i stranih proizvođača.

Leda - prirodna izvorska voda

Najveći dar kojeg možemo dobiti je život. Bez toliko dragocjenog dara čiste izvorske vode koja izvire iz vrela Borak, život na vrućem hercegovačkom kršu ne bi bio moguć. Putem rijeke Lištice, voda izuzetne kvalitete već stoljećima pruža mogućnost (zdravoga) života stanovništu Širokog Brijega i šire okolice. Voda Leda nudi izravni dodir s prirodom i darovima koje je upravo nama namijenila majka priroda, a stručna ispitivanja i analize samo potvrđuju o kakvom se dragulju radi.

LEDA ICE TEA

Osvježavajuće negazirano bezalkoholno piće od biljnih ekstrakata

Leda je na tržište plasirala novi proizvod, LEDENI ČAJ s dva okusa, breskvu i brusnicu. Ovi negazirani osvježavajući bezalkoholni napitci idealni su za vruće ljetne dane a možete ih pronaći u pakiranjima u PET ambalaži od 0,5 L i 1,5 L.

Swisslion - Takovo

Swisslion je multinacionalna kompanija iz Republike Srbije koja se bavi proizvodnjom širokog spektra kvalitetnih i zdravih prehrambenih proizvoda, koji uključuju vrhunske Euro proizvode poput Eurokrema, Eurovafla itd. Partnerstvo započelo 2003. godine.

Mokate

Mokate je proizvođač toplih napitaka i instant prehrambenih proizvoda podrijetlom iz Poljske, poznat po vrhunskoj instant kavi i kvalitetnim Loyd čajevima. Partneri od 2007. godina.

M.I. Goranović

Mesna industrija Goranović je proizvođač vrhunskih finalnih proizvoda od mesa iz Nikšića, Crna Gora. Partneri od 2015. godine.

Harmony

Harmony je proizvođač papirne konfekcije i higijeskih proizvoda podrijetlom iz Slovačke. Partneri od 2014. godine.

Šafram

Šafram je proizvođač širokog spektra kvalitetnih začina iz Republike Hrvatske. Partneri od 2010. godine.

Blago bisernog ostrva

Blago bisernog ostrva je proizvođač konditorskih proizvoda iz Republike Srbije. Partneri od 2012. godine.

Spitz

Spitz je proizvođač prehrane i pića premium kvalitete podrijetlom iz Austrije, sa kontinentalno poznatim proizvodima poput Spitz Ketchupa i Goal sokića. Partneri od 2013. godine.

Bayernland

Bayernland je proizvođač kvalitetnih mliječnih proizvoda podrijetlom iz Njemačke, osobito poznat po odličnim sirevima poput Bayreuth Tilsiter, Edamer i Gauda. Partneri od 2010. godine.

Pasta Ricco

Pasta Ricco je proizvođač širokog spektra tjestenine koje su proizvedene u Mutlu tvornicama u Turskoj. Partneri od 2010. godine.

Milka Choco snack

Milka Choco snack slatki dječji desertni proizvod,  podrijetlom iz Austrije. Partneri od 2018. godine.

Flammat

Flammat je proizvođač kocke za potpalu podrijetlom iz Njemačke Partneri od 2006. godine.

Milupa

APTAMIL Pronutra su zamjenske mliječne formule za prehranu dojenčadi. Partneri od 2016. godine.

Lumax

Lumax je robna marka za neprehranu u vlasništvu Lukas TP Nakić d.o.o. koja je registrirana od 2011. godine.

Trenutni asortiman sadrži kuhinjske ubruse za profesionalnu uporabu i kocke za potpalu, a u planu je daljnje proširenje asortimana.

Balconi

BALCONI je renomirani talijanski proizvođač specijaliziran u proizvodnji spužvastih rolata i tortica. Prepoznatljivi su u cijelom svijetu po kvaliteti jer njihovi proizvodi ne sadrže konzervans i hidrogenizirane masti, a koriste samo visokokvalitetne sastojke talijanskog podrijetla. Partneri od 2017.

Gristiren

Gristiren je grčki proizvođač analognih sireva FOR TOAST i FOR PIZZA koji su na bazi biljne masti, pogodni za konzumaciju tijekom posta i popularni u pekarstvu. Partneri od 2013. godine.

Hedal

Hedal je poduzeće iz Širokog Brijega specijalizirano za proizvodnju kvalitetnih plastičnih vreća za smeće, valovitog papira i kartona, te raznolike ambalaže.  Partneri od 2003.

Lariplast

Lariplast je grčki proizvođač plastičnog pribora i posuđa za jednokratnu upotrebu. Tradicija i iskustvo su na njihovoj strani jer su osnovani su prije gotovo 50 godina, a naše partnerstvo kreće od 2008. godine.

Akadia

Akadia je brend u vlasništvu danske mliječne industrije NORDEX FOOD, specijalizirane u proizvodnji bijelih sireva koji tradicionalno dolaze s područja Mediterana. Partneri od 2014. godine.

BosnianEnglish