O nama

Lukas TP Nakić

O nama

Lukas TP Nakić d.o.o. je poduzeće primarno posvećeno svojim klijentima, jedan od najvećih uvoznika i distributera u BiH za široki raspon namirnica i proizvoda za domaćinstvo od renomiranih europskih i regionalnih proizvođača. Poslujemo na 4 poslovnice sa središtem u Širokom Brijegu, brojimo 210 zaposlenih osoba u trgovini na veliko, distribuciji i proizvodnji, te surađujemo s preko 4000 kupaca. Distribuciju vršimo putem 140 vozila.

Misija

Kontinuirano pozicioniranje brendova koje zastupamo na cijelom teritoriju BiH po najboljim komercijalnim uvjetima. Razvoj dugoročnih partnerskih odnosa s klijentima i dobavljačima, osigurati dostupnost proizvoda za potrošače i potpuno zadovoljstvo kupaca. Investirati u razvoj zaposlenika, poticati inicijative i kreativnost, doprinositi razvoju zajednice u cjelini.

Lukas TP Nakić
Pogled u budućnost

Vizija

Lukas TP Nakić  d.o.o. će srednjeročno ostati top-odredište za klijente koji teže profesionalnom i efektivnom zastupništvu unutar BiH.  Razvijanjem distribucijske mreže, ljudskih potencijala, ulaganjem u pokretnu i nepokretnu opremu i imovinu, širenjem vlasnički povezanog lanca maloprodaje, akvizicijama te kontinuiranim širenjem asortimana ćemo dugoročno osigurati jačanje položaja u svojoj branši.

Informacije

obratite nam se s povjerenjem...
BosnianEnglish